Norsunkorva EFI pärrään

Kaikki runkoon ja sivuvaunuun liittyvä keskustelu.
Avatar
kalkkuna
3000
3000
Viestit: 3658
Liittynyt: 09.03.2009 22:07
Paikkakunta: Noiruttu pohojammaa
Viesti:

Norsunkorva EFI pärrään

Viesti Kirjoittaja kalkkuna »

pitkapenkki.jpg
pitkapenkki.jpg (549.84 KiB) Katsottu 511 kertaa
Pitkä penkki pois, menee sooloajoon. Ural cT on alunperin 2/3 penkillä, mutta piti tämmöstäki koittaa. Pitkäpenkki on USA malleissa vakiona, EU alueella se on ostetava erikseen. Jenkit taas joutuu ostaa EU mallien lyhyet penkit erikseen.
eipaikkaa.jpg
eipaikkaa.jpg (279.77 KiB) Katsottu 511 kertaa
No mutta voi. Eipäs olekaan 2020 mallissa seiskapätkissä normaalisti käytettyä aluslevyä. 2/3 penkki tai pitkämalli ovat keulasta kiinni isolla pultilla, keskeltä lepää tassuilla (nuo pyöreet jäljet pölyssä) kannattimien ja takalokarin päällä ja on perästä kahdella pikku pultilla lokarissa.
levy.jpg
levy.jpg (164.18 KiB) Katsottu 511 kertaa
Onneksi varastolta löytyi pohjalevy penkin jalustaa varten, tarvii vaan maalin. Aluslevy korvattiin lattaraudan paloilla 2018 tienoolla kun norsunkorva poistui. Jalusta(ei kuvassa) tulee pulttaamalla levyyn. Jalustassa on tyyppivika, se tahtoo murtua lopulta rasitukseen. Mikäli havaitsee alkavan murtuman, se kannattaa täyttöhitsata pikimmiten.
norsuunmaali.jpg
norsuunmaali.jpg (245.15 KiB) Katsottu 511 kertaa
Vanha penkki maaliin. Semigloss on kuivuttuaan lähellä runko-osien normaalia mustaa. Tukikumeksi valkaantui pehmee A kumi (ns pollomalli). Vaihdetaan jäykempään jos repee.
valmista.jpg
valmista.jpg (459.35 KiB) Katsottu 511 kertaa
Penkkiin kangaspäällinen peittämään kuluneisuuden. Tarakka takalokarille ja sivulaukku. Pakoputki vie toisella puolen tilan niin toinen laukku meni vaunun keulaan. Laukut on pikakiinnityksellä. Soolo Retrossa on toiset pikakiinnikkeet valmiina. Vaihto käy hetkessä ajossa olevaan pyörään.

Kyllä keinuu taas pehmeesti kun ajaa :mrgreen: Tunnelma on iha eri ku lankulla istuessa.
Menipähän tuo viimeksi vaan nyt ei millään.