Rengaskaupoilla

Kaikki runkoon ja sivuvaunuun liittyvä keskustelu.
Avatar
Kaljee
100
100
Viestit: 141
Liittynyt: 04.08.2022 18:23
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rengaskaupoilla

Viesti Kirjoittaja Kaljee »

Kyllähän tuo ajatus tasaisemmasta renkaasta mielessä kävi rengastilausta tehdessä, tuskinpa sitä aivan turhaan väki täällä harrastaa "sekarengastusta". Katsotaan nyt vielä kuinka talviajo jatkaa sujumistaan, mopokaupan mukana tuli paljon erinäköistä rengasta mitä voisi ylimääräiselle vanteelle koittaa jos meno alkaa tahmaamaan liikoja. Oppisipa sitä joskus suoraan apinoimaan viisammiltaan... Minä kun en omalla ajomäärälläni aivan äkkiä saa tuota Heidenauta kulutettua sivuvaunuun sopivaksi. Toisaalta jos nyt hankkisi K28 vaunuun, niin yksi ongelma olisi ratkaistu varmasti ja pitkän ajan päähän...

Ja näyttäähän se nappularengas komeelta :lol: Siinähän se suurin syy mokoman ostoon. Sopiikin nyt hyvin tuohon museoneppariin, kun se odottaa tekijäänsä tuossa katoksessa kaikkien nähtävillä.

K on kyllä hauska peli. Tuntuu selvästi vanhemmalle tuotannolle kuin MT10-36. Yksinkertaista tekniikkaa yksinkertaiselle ajajalle :mrgreen:
Kaurismäki on aivan selvästi tehnyt elokuvan moottoripyörästä eikä henkilöistä. Tutkikaa vaikka nyt noita kansikuvia, katse hakeutuu heti selvästi tutkimaan mielenkiintoisia yksityiskohtia K:sta. Onko siinä edes virtoja päällä kun sillä ajetaan, avain näyttää olevan kovin ylhäällä... Elokuvan taikaa? ;-)
K-750 kulkee, MT10-36 kolisee...
Avatar
MATTI
Pulitzer-palkittu
Pulitzer-palkittu
Viestit: 7073
Liittynyt: 30.08.2004 14:20
Paikkakunta: Janakkala
Viesti:

Re: Rengaskaupoilla

Viesti Kirjoittaja MATTI »

DSCN5171.JPG
DSCN5171.JPG (378.42 KiB) Katsottu 318 kertaa
Piti laitaa vw mopoon taakse hieman pitävämpi gummi/isompi (19"kehäinen pyörä+käytetty Heidenau), kun syys talvi lipsakoilla pitää vielä hieman ajella.
Vastaa Viestiin